Παράταση εγγραφών στα νέα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η “Vellum Global Educational Services“, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη, ενώνει τις δυνάμεις της με τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μαζί διοργανώνουν τα πιο καινοτόμα επιμορφωτικά επαγγελματικά σεμινάρια, πρωταγωνιστώντας για άλλη μία φορά στον ευρύτερο χώρο της Κατάρτισης και της Εκπαίδευσης.

Η βασική αρχή και δέσμευση της Vellum Global Educational Services είναι η παροχή υπηρεσιών με κύριο σκοπό την κάλυψη όλων των απαιτήσεων, έγκαιρα, με ακρίβεια και συνέπεια, όπως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, γεγονός που αποδεικνύεται και έμπρακτα, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος χιλιάδων υποψηφίων στα καινοτόμα Προγράμματα.

Στα πλαίσια της συνεχούς και αδιάλειπτης διάθεσης για εξέλιξη και καινοτομία, τα επιμορφωτικά Προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων και χαρακτηρίζονται από πλήθος πλεονεκτημάτων όπως:

  • Φέρουν την εγγύηση ποιότητας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και χορηγούν ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες επαγγελματικής κατάρτισης ECVET.
  • Προσφέρουν μοριοδότηση για προκηρύξεις και διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
  • Ασκούν τους επιμορφούμενους στις δεξιότητες που χρειάζονται για φοίτηση σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
  • Είναι βασισμένα στην ασύγχρονη διδασκαλία.
  • Παρέχουν διαρκή εκπαιδευτική, τεχνική και διοικητική υποστήριξη σε όλο το διάστημα της επιμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία εξυπηρέτησης σπουδαστών στον αριθμό: 210 710 18 94.

Υπεύθυνες Επικοινωνίας:

Διαμαντοπούλου Γεωργία
Κουρπαγιαννίδου Νόπη

Email επικοινωνίας: aegean.freestudies@gmail.com

Προσοχή! Ο τεράστιος όγκος αιτημάτων για συμμετοχή στα καινοτόμα Προγράμματα οδηγεί στην παράταση των εγγραφών, με καταληκτική ημερομηνία, τις 18 Δεκεμβρίου 2020. Προλάβετε!